Al onze services

In Spijkenisse

Chiptuning stage 1

Op zoek naar meer power en brandstofbesparing? Laat jouw auto door ons chiptunen met garantie.

Pops & Bangs

Pops and bangs zijn momenteel een grote hit en deze technologie kun je uiteraard door Ecu-Soft laten toepassen op jouw auto. Wil jij dat jouw auto ook luide knallen geeft tijdens het wegrijden? Wij noemen dit ook wel Pops & Bangs, Crackles, Burble on overrun of Schubblubbern.

EGR klep uitschakelen

De EGR klep wordt bij regulier onderhoud geregeld vervangen of gereinigd deze kosten lopen uit een van €200,- tot €800,- Door in de motorcomputer de EGR klep softwarematig weg te schrijven kunnen wij voor u de EGR klep in veel gevallen 100% softwarematig uitschakelen. Hierdoor zijn alle voorkomende EGR klep problemen of EGR storingen permanent uitgesloten.

DPF uitschakelen

In onze database hebben we bestanden die DPF (FAP) -kaarten op het hele automodel uitschakelen. Onze ingenieurs zijn constant bezig om de database up-to-date te houden. U kunt zich onmiddellijk registreren om uw ECU opnieuw te programmeren en het DPF-regeneratieproces uit te schakelen.

Start Stop uitschakelen

Ben je het ook zo zat dat iedere keer de motor uit gaat bij het stoplicht? Wij kunnen dit systeem uitschakelen!

COD/ACT uitschakelen

Heeft u last van een trillende en/of brommende auto laag in toeren? Het uitschakelen van de cilinderuitschakeling is mogelijk voor diverse motoren. Het is volledig uit te schakelen of in bepaalde versnellingen, afhankelijk van uw wens.

V-Max begrenzer uitschakelen

De V-max begrenzer voornamelijk te vinden bij BMW, Audi, Mercedes-Benz, en Volkswagen, deze merken hebben affabriek een "V-max" begrenzer. De V-Max begrenzer limiteert voertuigen tot een maximum snelheid Wij kunnen de V-max Begrenzer uitschakelen waardoor snelheden boven de 250km/h behaald kunnen worden.

Stage 2 chiptuning

Met chiptuning stage 2 kunt u het maximale vermogen uit uw auto halen. Deze stage van chiptuning is altijd volledig op maat gemaakt. We passen diverse parameters van het systeem aan waarbij wij oog hebben voor de veiligheidsnormen. Wij stellen de brandstof, zuurstof en ontsteking beter op elkaar af waardoor uw motor meer vermogen kan leveren.

Fout codes verwijderen

Tegenwoordig zitten auto’s boordenvol met sensoren en computers. Het gebeurt dan ook wel eens dat een sensor defect wordt en een foutcode genereert in het geheugen van de ECU. Een dergelijke foutcode noemt men een DTC ( Diagnostic Trouble Code). Deze code hoeft niet altijd een kritische code te zijn maar kan wel voor vervelende storingslampjes op het dashboard zorgen.